Appit arendas tellitoit.ee mobiilirakenduse

Tellitoit on ilmselt kõigile tuntud kui üks esimesi turule tulnud toidukullerteenuseid. Võib ilmselt ilma liialdamata väita, et nad olid Eestis selle valdkonna suunanäitajad.

Seepärast olime äärmiselt meelitatud, et nad otsustasid oma mobiilirakenduse tellida just Appit tiimilt.

Antud rakenduse puhul jäi disainimine ning backend arendus tellija tiimi kanda.

React-Native raamistik

Tellitoit rakenduse arendamiseks kasutasime React-Native arendusraamistikku, mistõttu saime sama koodibaasiga loodud nii  iOS kui ka Android rakendused.

Tellija vaatevinklist on tegemist ideaalse lahendusega, mis aitab omajagu raha kokku hoida. Jääb ju ära topelt arendamine.

Usume, et iga arendusettevõte peab leidma kliendile kõige soodsamad lahendused. Seda loomulikult ilma kvaliteeti langetamata.

Kui minna nüüd natuke veel tehnilisemaks, siis antud arenduse juures võtsime kasutusele MobX andmehoidla teegi, mis võimaldab modulaarselt ja taaskasutatavalt luua andmeobjekte ning nende vahelisi seoseid. Kõik see aitab parandada ka arenduskvaliteeti.

See on tööriist, mida kasutavad sellised ärimaailma suurnimed nagu Netflix ja IBM.

Hea klapp kliendiga

Ühe hästi töötava mobiilirakenduse arendamise juures on oluline, et kliendi ja arendusettevõtte vahel valitseks usalduslik ning avatud suhe.

Tellitoit oli mitmel tasandil väga hea tellija. Esiteks teadsid nad väga täpselt, mida soovivad ning ei mõelnud arenduse käigus pidevalt ümber (arendajate keeles “ei muutnud skoopi”).

Soovitame enne arenduse tellimist võimalikult süvitsi oma mõtted paberile panna ja “läbi nämmutada”. Hilisemad muudatused võivad minna (ja tavaliselt lähevadki) vägagi kulukaks.

Teiseks oli tellija alati olemas ja arendusprotsessis sees. Toimus igapäevane töine suhtlus ning pidev tagasiside andmine. Kuigi kõrvaltvaatajale võib koodiridade kirjutamine tunduda pigem “kuiva” tegevusena, siis sageli tuleb lähenda asjale vägagi loominguliselt.

Ja selle juures on tellija mõttega kohalolu äärmiselt tervitatav.

Kui ka sinu ettevõte vajab äppi…

Kui ka sinu ettevõte vajab mobiilirakendust või muud arendustööd, siis võta meiega julgelt ühendust.

Selle juures tuleb kindlasti abiks, kui täidad mobiilirakenduse tellimisel neid nõuandeid.

Tellitoit mobiilirakendus on kättesaadav nii Google Play kui ka Apple äpipoodidest.

Kommentaarid

Lisa kommentaar